13/03/2020 De dag dat alles anders werd …

Goedenamiddag iedereen,

Ik loop al een paar dagen rond met het idee weer eens alles van me af te schrijven. Want het is op dit moment allemaal niet zomaar iets wat er rond om ons gebeurt.Een virus dat gewoon zijn gang gaat en we totaal geen vat op hebben

Vrijdag 13/03 de dag dat we s morgens allemaal wakker werden in een hele andere wereld als de dag ervoor.. dat we de eerste uren enorm veel vragen hadden en we ook niet direct wisten wie ons op die vragen het juiste antwoord kon geven.

Ook ik als mama van een zoontje van 11 en een zoon van 24 en onderneemster stond op met enorm veel vragen en de eerste uren deed ik ook wat velen deden ik belde maar wat rond om toch ergens een antwoord te krijgen .. al was het maar op 1 vraag.
Ik had een workshop op de planning staan die ik vrijdagmorgen als eerste taak annuleerde daar de gezondheid van men klanten en deelnemers op 1 staat. In een groep gaan samenwerken was geen optie dus als alles achter de rug is wordt hiervoor een nieuwe datum geprikt en gaan we er weer terug tegenaan.

Ik ben ook mama en hoorde dan dat men zoontje tot na de paasvakantie niet naar school kan.. gelukkig heb ik de papa die zelfstandige is en die het zo goed mogelijk kan opvangen daar ikzelf nog 39 u voor een werkgever werk.
Die vandaag ook besliste om geen risico s te nemen en ons van thuis uit te laten werken voor de veiligheid van zijn werknemers. Nu ben ik me ervan bewust dat niet iedereen dit geluk heeft daarom mensen aub help elkaar waar het kan.

We zitten allemaal in dezelfde situatie en als we allemaal luisteren en geen gevaren gaan opzoeken door in grote groepen samen te komen enz dan ben ik ervan overtuigd dat het allemaal wel oke komt. Schrijf kaartjes naar ouderen, help mensen met boodschappen zorg aub voor elkaar. Ook ik ga kaartjes schrijven naar ouderen en helpen waar ik kan .. als. iedereen een beetje doet dan ziet er alles wellicht binnenkort terug veel beter uit.

Ben ik ongerust? Ja tuurlijk degene die nu neen zegt en zegt och da is allemaal niks is niet echt goe bezig ..China Italie helaas realiteit dus laat ons het ergste voorkomen door te doen wat de regering ons vraagt.

Daar we ook enorm veel op verplaatsing werken in ziekenhuizen en rusthuizen en helaas op dit moment die afspraken niet kunnen laten doorgaan worden deze later ingepland (als de situatie het toelaat).


Iedereen is welkom voor zijn handcasting,zwangerschapbuik,hondepoot enz in onze studio op afspraak en we werken met de voorgeschreven maatregels en na elke afspraak wordt alles terug grondig ontsmet.

Indien u nog vragen hebt hoor ik het graag we zijn bereikbaar via mail of tel 0468.32.73.65

En laat ons van deze moeilijke periode het beste maken.. met toch nog mooie herinneringen voor later..

Warme groetjes ,

Hyacintha