Een buitengewoonanders bezoek….

Hello ,

Hier ben ik weer en deze keer wil ik met jullie een prachtdame aan jullie voorstellen die bij ons op bezoek kwam.

Mariska en haar dochtertje van buitengewoonanders kwamen langs voorbije week . Ik leerde Mariska kennen door de leuke reels op instagram en herken mezelf enorm in haar gekke filmpjes die ze maakt.

Ze had een mooi idee voor een bodycasting en ik was direct bereid hiermee aan de slag te gaan .

Ze organiseerde een Mysterydate voor haar dochertje Fienna . Fienna is heel creatief en voor Mariska leek dit het ideale moeder dochtermoment.  De energie die Mariska overbrengt op anderen en haar gezin is magnifiek.

Zo gezegd zo gedaan voorbije week was het zover . Fienna haar mysterydate met haar mama . Niet vermoedend en geblinddoekt kwam ze hier toe en degene die mijn verhaal volgen op facebook hebben wellicht gezien hoe alles mooi gerganiseerd was door Mariska. 

Fienna was een beetje onwenning in het begin maar ik stelde haar op haar gemak . Al snel zag ze een uniek handbeeld als herinnering wel zitten. Een uniek geschenk voor mama en haarzelf. Hun band omgezet in beeld. Bodycasting geeft veel mogelijkheden en elk stuk is zo uniek en gepersonalisserd dat het echt hun band moet vastleggen .

Wat we ook deden het was een supertoffe namiddag we hebben gelachen ,gepraat en ideeen gedeeld . De basisafdruk stuurde ik s avonds door en binnen 8 weekjes is het resultaat klaar. 

Ik geniet nog steeds na van deze ontmoeting en de naam buitengewoon anders is zeket niet gelogen want iedereen is buitengewoon want we zijn ook allemaal anders .

Wie wil weten wat ze allemaal doet deze powerlady aarzel niet en neem een kijken op www.buitengewoonanders.be 

Ben ervan overtuigd dat je er leuke ideeen uithaalt en leuke dingen mee kan doen . Want je kan elk moment buitenwoon maken .

Wil jij ook een moeder dochter moment ? Of iets uniek voor altijd mag je me altijd contacteren en we maken er ook een buitengewoon  handbeeld van. 

Warme groetjes ,

Hyacintha