Een opstart om nooit te vergeten…

Goedemiddag ,

Oh , wat ben ik blij dat ik jullie nog eens eventjes spreek. Het is enorm lang geleden maar dat neemt niet weg dat we steeds aan jullie denken . Wat waren dat dat voor ongewone weken ? Wie had dit verwacht? Nog nooit zo een Lockdown gezien in Belgie. Ik ben 44 jaar en laat ons zeggen dat ik later aan men kleinkinderen wel iets te vertellen zal hebben. Heb niet de oorlog meegemaakt maar we zitten wel in de Coronacrisis. Die ons allen op welke manier dan ook raakt. Ik hoop dat iedereen gezond is en jullie familie en vrienden ook. En ja ook voor ons stond de wereld stil en we waren zo blij dat we op 18 Mei terug konden opstarten. Wat heb ik dit gemist.. jullie klantjes .. jullie verhalen.. jullie vriendelijk en postieve commentaren.
Maar het is voor niemand meer zoals ooit tevoren.. ook niet hier in de zaak.. het heeft de unieke ervaring van Hand & Bodycasting alleen nog een extra touch gegeven . Laat het me zo zeggen . Wij werken zoals het hoort ook met de voorgeschreven maatregels.. en alhoewel ik eruit zie als een marsmanneke (niks is teveel voor de de klantjes een veilig gevoel te geven ) vind ik het nog steeds leuk mensen te ontvangen op een unieke manier en onze klantje een unieke ervaring te geven met een tastbaar en blijvend resultaat. We zijn gedurende deze crisis allemaal een beetje veranderd en zijn allemaal terug naar de essentie van het leven gegaan . De kleine dingen die het doen en de herinneringen opslagen voor als er ooit een tijd komt dat het niet meer kan. We zijn enorm goed opgestart en de agenda loopt aardig voor met aanvragen van mensen die hun liefde,gevoel,band enz willen laten vereeuwigen. Handen, buiken, hondenpoten ,paardenbenen ze staan op het programma en we gaan er weer helemaal voor . Met nog meer gevoel en passie als tevoren want ook al hebben we de atelier kunnen leegwerken tijdens de crisis ik miste het hele gegeven. En nog meer werd me duidelijk waarom we dit doen.
Inmiddels zijn er al enkele klantjes hun stukken komen ophalen en steeds die warme woorden ontvangen en blikken van dankbaarheid doen ons enorm veel. Bedankt daarvoor. Ik hoop jullie snel te mogen verwelkomen om jullie gevoel om te zetten in beeld.

En aub pas goed op jullie zelf en jullie geliefden. Want niks is zo kostbaar dan dat !!! 

Warme virtuele knuffel ,

Hyacintha xxx