En eindelijk doet hij … zijn verhaal.

 

Vandaag ga ik eens niet vertellen over mijn ervaringen , ik ga een verhaal naar buiten brengen dat een vriend van me geschreven heeft .Ik ken David al jaren en hij iemand die om welke reden dan ook een plaatsje in men hart verdiend. Zoals jullie allemaal wel weten kom je op Facebook altijd wel mensen uit je jeugdjaren  tegen en voeg je ze toe want ooit hadden jullie een speciale band. Uiteraard wil je als je dan zo iemand terug tegenkomt op Facebook ook wel weten hoe het met die persoon gaat. Ik had David al 25 jaar niet meer gehoord en kwam hem terug tegen we geraakte aan de praat en na enkele chats vertelde hij me wat er eigenlijk al die jaren met hem gebeurt was. Ik stond perplex ik wist eerst niet hoe reageren en heel het gebeuren raakt me enorm . David weet dat ik vandaag zijn verhaal ga brengen . Vriendschap is voor mij heel belangrijk en als persoon moet ik dit gewoon doen en hopelijk bereikt hij mee hierdoor wat hij wil.

Veel leesplezier!!

Mijn naam is David Veraart.
Heb heel mijn leven hard gewerkt en nooit 1 dag gestempeld.
Heel sportief en veel goede doelen geholpen of gaan werken voor goede doelen zoals school opbouwen in India voor arme kindjes enz,,,
Heel mijn leven in gezet voor andere maar wegens blessure aan rug en veel afzien. En heb ik na 15 jaar hernia s te hebben gehad en telkens terug kwamen me toch moeten laten opereren in 2010 voor de eerste maal.
Deze dokter had me belooft met 1 operatie ik terug men leven kon leven in kwaliteit.
Deze zegde dat ze niet gewoon de hernia weg gingen nemen maar liever zo laten want deze was niet gescheurd naar buiten kant maar naar binnen en dat dynamische ophanging systeem binnen 3 maand terug kon gaan werken zoals als er voor…
Na de 1ste operatie begon ik te revalideren een maand nadien. Deze liep nogal snel niet goed en voelde dat er iets mis was met bepaalde bewegingen en men rug blokkeerde  en totaal alle gevoel en kracht verloor en door mijn benen zakte zonder gevoel wat dan ook voor uren kon duren en dan met vreselijk veel pijn gepaard ging in mijn rug. De dokter zegde dat het beter was om kine te doen even en verder niets dan tractie s op mijn benen en rug!
Na 1 keer dit te doen deed het zo vreselijk pijn en had duidelijk het gevoel dat er iets niet klopte!
Deze arts heeft nooit op mijn vraag in gegaan om nieuwe onderzoeken te doen en wimpelde me af en zegde dat ik er maar met moest leven!! Wat me behoorlijk bedroefde en verbouwereerd achter bleef dat een chirurg zo kon doen!een patiënt buiten gooien…
Daarna ben ik op zoek gegaan naar top artsen gespecialiseerd chirurgen en deze vroegen telkens wat er gebeurt was en welk soort operatie dat ik had gehad en bij wie!? En die lachten en zegde nee daar begin ik nog niet aan van die mens zijn geklungel te repareren!
Na 5 tal specialisten heb ik toch iemand gevonden die het wou bekijken waardoor ik juist last had en bijna niet meer kon staan op mijn benen…deze maakte mri en scan en zag dat de onderste 2 bouten in L4 er los in staken en en met bewegingen er uit kwamen en dan er niet terug in de wervel konden en dat de er gewoon gaten waren geworden en daar door ik schade aan zenuwbaan had en dringend geopereerd moest worden en een vaste blok van metaal rond L4 en L5 moest komen met koolstaafjes tussen deze wervels en proper maken.
Ik had geen keuze want de meeste wilde er nog niet eens naar kijken.
Deze chirurg heeft me terug geopereerd en na een paar dagen weer naar huis en mocht zeker niet revalideren zo doende dat alles aan elkaar zou groeien als 1 blok.
Na 6 maand moest ik op controle en had even veel pijn als ervoor en steeds verlies op onderste ledematen…hij vroeg voor na maand 9 na operatie om eerst scan te laten nemen en dan terug te komen naar hem.
Dus zo gezegd zo gedaan met dezelfde pijnen keek hij enkel de botscan na en niet de Mri en enkel naar de voor zijde van de wervels! En Hij zegde dat hij nog nooit iemand zo rap aan elkaar zag groeien van bot aanmaak en dat het volgens hem het de metalen objecten waren die ik niet zou kunnen verdragen en dat hij zo snel als kan alles er uit wou halen van metaal!
Ik voelde dat het juist niet aan elkaar groeide en zeker niet sterk genoeg was maar hij onderbrak me en hij zegde wie is hier de expert!? En gaf enorme druk om hem te volgen hij die zo  n specialist is en een halve God in zijn eigen ogen…
Dus 10 maand na het vast te zetten van L4 en L5 nam hij al deze er uit bij operatie nr 3.
Na 2 dagen later mocht ik naar huis en mocht ik uit mijn ziekenhuis bed!
Ik vertelde deze arts dat ik nog meer pijn als er voor had maar moest vertrekken van deze topdokter….toen ik thuis aan kwam en ging zitten op een stoel voelde ik en hoorde ik die 2 wervels breken op verschillende plaatsen en een vriend die me was komen halen zegde direct terug naar ziekenhuis en kon amper iets met onderste leden maten en verschrikkelijk veel pijn!
Toen ik in spoed aan kwam zegde die direct terug de arts te bellen en naar mijn kamer terug te brengen.
Ondertussen morfine en andere zware pijnstillers gekregen maar pijn was onverdraagzaam!
Toen mijn arts terug me kwam bekijken vroeg die wat er was gebeurt….maar weigerde me eerst te geloven!die lachte me uit…
Hij had gehoord dat mijn moeder net in palliatieve zorg lag met kanker en zei  dat het psychologisch was en in mijn  hoofd zat en dat na een operatie altijd pijn doet!
Beste als ik deze op dat moment in mijn handen kon hebben had ik die wat aan gedaan!Ik zei  tegen de arts dit is operatie nr 3 dus ik wist wel wat pijn was van operatie of niet!
Heb naar andere arts gevraagd en mijn huisarts direct gebeld met al deze en hoe dat die deed en durfde zeggen tegen mij en vertelde hen wat er gebeurt was.
Deze hebben die topchirurg aan gemaand om mij serieus te nemen want heb een vreselijke pijn grens en als ik zeg dat er iets mis is dat dan echt zo is!
Na paar uur nog van alle pijnmedicatie te krijgen zag hij dat er wel degelijk iets  moest zijn dat niet ok was.
Deze liet scan nemen direct ,maar door de recente operatie zei hij dat hij het niet duidelijk kon zien maar hij dacht barsten te zien maar kon niet geopereerd worden want was net 2 dagen er voor dicht genaaid en moest ik minstens 3 maand wachten om dat hij terug kon open snijden en kijken en voelen wat er juist kapot was
Dus na 3 maand erna operatie nr 4 op nog geen 2 jaar tijd!
En vertelde hij mij dat er verschillende breuken waren op deze 2 wervels en hij stukken heeft moeten weg halen en van ander wervels stukken heeft afgezaagd om een geheel te kunnen maken en heeft hij L4L5 en S1 vast aan elkaar moeten zetten en dat hem niets meer kon doen!zonder exuse of blozen me gezegd dat ik er mee moest leven!
Ondertussen had ik de platen en Mri laten na kijken door andere artsen en die zagen dat nooit mijn rug aan elkaar was gegroeid enkel 5% van voor en de rest totaal niet! Ook ben ik te weten gekomen dat hij handelde tegen de wet in dat nooit na 10 maand zulke operatie had mogen doen en is een vastgestelde maatregel door orde van dokters bepaald!
Toch nooit zijn exuses aangeboden en me achter gelaten met nog meer problemen dan ooit er voor! Zenuwbanen waren en zijn op verschillende plaatsen door zijn geknoei kapot gegaan of te lang af gekneld enz en staartbeentje groeide mee vast aan mijn bekken….waardoor ik 80% van onderste leden maten kwijt was en verlamd en de pijn in hoogste graad 24/7
Maar ben blijven zoeken en vechten om uit de rolstoel te geraken en heeft bijna 6 jaar geduurd op pure wilskracht en innerlijke kracht toch ben ik invalide voor de rest van mijn leven en ben ik heel mijn leven kwijt door deze dwaze artsen en hun fouten!
Ben naar alle experten geweest ook in Leuven voor een raad van specialisten enz en ze vertelde me onmiddelijk zoals andere artsen dat deze zware fouten hadden gedaan! En nooit meer iets aan kon gedaan worden enkel morfine pomp of neurostimulator en medicatie voor comfort te hebben zo veel als kan….
Ik vroeg of ze dat zwart op wit konden schrijven welke en hoe veel fouten deze had gemaakt en de vorige dokter maar zoals in België mag deze niet tegen hun eigen collega zich uitspreken  of ze verliezen hun job! En omdat er iemand durft te spreken over een andere dokter….zonder op aan vraag van gerecht…
Toch heb ik voldoende bewijzen en zou ik via gerecht deze kunnen aanvallen en schade vergoedingen kunnen krijgen….niet dat dat mijn leven terug geeft maar door niet meer te kunnen werken verlies ik minstens 20000€ jaar netto per jaar en zijn de kosten toren hoog voor verzorging en ben ik zelfs mijn appartement moeten verkopen en zelfs al dat geld is op aan verzorging en minder te verdienen….enz
Ik ben via RIZIV en fonds van medische ongevallen aan het proberen rechtzetting te krijgen en erkend te worden en compensatie te kunnen krijgen van deze mismeesteringen maar ben al meer dan 5 jaar bezig en nog geen meter voor uit!
Toch is er nog 1 mogelijkheid!dat is via strafrecht op 2 jaar tijd te kunnen afronden via deze aan te klagen en schadevergoedingen te verkrijgen….
Maar ben diep in de schulden verdien het minimum om te over leven en heb geen geld voor een top advocate laat staan voor vakantie  of eender wat….
Daarom deze oproep…diep schamend met pijn in hart heel nederig u vragend om mij te helpen om met jullie hulp eindelijk gerechtigheid te krijgen
Ik kan enkel elke dag proberen het beste er van te maken en de pijnen en verlies te incasseren zo goed als kan met mindere en betere dagen
Mijn advocaat is zelf invalide en heeft deze bekeken en wil er 100% voor gaan omdat deze echt begrijpt en kan bewijzen wat er allemaal is mis gedaan opzettelijk of niet maar ik financieel moet gecompenseerd worden voor alle verliezen die ik heb geleden en ga hebben tot einde van men dagen en alle extra kosten onder tussen die met zich meebrengt!
Ik alleen kan niet meer en is de eerste keer dat ik openlijk om hulp durf vragen.
Alvast bedankt en alle beetjes kunnen me helpen.
Groetjes David ,
De link van de inzamelactie en men verhaal vind u hieronder .
https://www.gofundme.com/47jph-rebuild-a-life?member=1592264&utm_source=sendgrid&utm_medium=email&utm_campaign=contacts-v2-invite-to-donate#
Link kopieren in je browser.
Dit deel ik omdat ook in men eigen omgeving dingen gebeuren die me raken en soms niet gedeeld worden ik hoop zo dat men maatje eindelijk gehoord en geholpen word .
xjes
Hyacintha