Eventjes Stilstaan.. kan geen kwaad …

Hallo iedereen, leuk dat jullie er weer zijn. Ik had graag op de eerste vakantiedag een zonnetje gezien maar ik ben ervan overtuigd dat iedereen vandaag wel zal stralen op zijn eigen manier…Ik hoop dat jullie een leuk en ontspannen weekend gehad hebben en degene die genieten van een vakantie .. jullie hebben dit zeker en vast verdiend. Ik had van het weekend enorme leuke contacten en eentje ervan is me enorm bij gebleven daarom vandaag deze blog.

Er was een dame die me contacteerde voor een afspraak en vertelde me dat ze eigenlijk gewoon afdrukken wenste te laten maken van haar familie omdat er ooit een moment komt dat mensen er niet meer zijn. En dat we er allemaal niet echt bij stil staan . En eerlijk ik gaf die dame 100 procent gelijk . We leven allemaal zo snel en het leven kan zo plots veranderen dat we bij het leven te weinig stilstaan. Uiteraard zijn er mensen die er wel bij stilstaan maar ik merk dat er velen zijn die er eigenlijk niet willen bij stilstaan. Er bij stilstaan dan bedoel ik niet enkel verdriet of verlies maar ook leuke momenten ,mooie dingen, genieten .

Het hoeft geen geld te kosten zelfs de storm van vannacht had zijn charmes als je ernaar luisterde. We doen dit te weinig of niet alles is soms normaal ,gewoonte . De dame werd door haar job ook vaak geconfronteerd met het leven en ging er ook helemaal anders mee om. Ze geniet van elke dag en wil alles hebben gedaan in dit leven. Veel mensen hebben nog een beetje drempelvrees om me te contacteren in welke situatie dan ook maar dat hoeft helemaal niet ik weet dat een beeld van je geliefden op je dressoir of ergens anders als er ooit iets gebeurt enorm veel kan betekenen . Dit merk ik door de klantjes die al een werk hebben laten maken en er kracht en liefde uitputten.

Of gewoon het leuk vinden dit cadeau te doen aan iemand die in een of andere situatie zit leuk of niet leuk. De dame moet enkele uren rijden om naar me te komen en ik vind het knap dat ze dat ervoor over heeft . Want zoals ik al eerder zij elk beeld heeft zijn verhaal zoals wij allemaal ons verhaal hebben.

Daarom leef zoals het de laatste dag is … en geniet … en doe dingen die je wil doen .. en stel niet uit tot morgen want morgen is misschien te laat.

Xjes Hyacintha