Girls just wanna have …..Fun

Elk van ons heeft een druk bestaan. Werken,kinderen,hobby’s maar af en toe hebben we ook eens nood om ons helemaal te laten gaan.Als we dan uitgenodigd worden voor het een of ander feestje is dat voor sommigen de moment om helemaal los te gaan en alles van ons af te zetten. Bij mij is dat alleszins zo .. ik praat dus voor mezelf maar hopelijk hekennen jullie jezelf er ook een beetje in. Een huwelijk ,een verjaardag ,een bbq, enz maar ook als we worden uitgenodigd op een vrijgezellenfeestje gaan alle remmen los.

Want uiteraard willen we de bruid of bruidegom een feestje geven om nooit te vergeten. Dus we halen het beste van onszelf naar boven zodat het een onvergetelijke gebeurtenis wordt. Dat brengt me bij men volgende ervaring die ik uiteraard net voor een weekend heel graag met jullie deel.

Ik kreeg een aanvraag via mail van een dame uit Limburg. Ze gaven binnen enkele weken een vrijgezellenfeestje voor hun beste vriendin Emmy die de dag erop zou trouwen.

Ik ben altijd wel te vinden voor een feestje maar ik begreep eerst niet goed welke meerwaarde men activiteit zou kunnen geven aan een vrijgezellenfeestje.Veel  informatie

had ik niet echt maar er stond bij de aanvraag wel een telefoonnummer. Dus nieuwsgierig dat ik ben aangelegd en wilde weten hoe de dame het in gedachten had belde ik het nummer. Ik kreeg een spontane jongedame Cindy aan de lijn. Ze had inderdaad de aanvraag gedaan met nog 15 andere vriendinnen voor Emmy . Ze vonden het wel een leuk idee om deze avond te vereeuwigen. Ik dacht oei .. 15 x 2 volwassen handen dat ga me niet lukken op een avondje . Maar ik dacht verkeerd 🙂 Cindy vertelde me dat Emmy 34 weken zwanger was en ze met zijn alleen Emmy een gipsafdruk van de buik wilde cadeau doen.Dit was nu eens een origineel idee !!! Leuke aanvraag en daar kon ik uiteraard geen neen op zeggen. Feestje,werken,enthousiaste dames dit moest leuk worden. We bespraken de locatie en nog enkele praktische zaken en de afspraak was gemaakt.

Ik had die avond best wel wat stress, op locatie werken is altijd een uitdaging maar ik nam al men materiaal mee en ik vertrok richting Limburg. In de auto zette ik de muziek goed hard en ik was er helemaal klaar voor. Ik kan zelf niet zo goed tegen stilte vandaar de muziek dat maakt de verplaatsingen altijd aangenamer. Ik was vrij snel  op de afgesproken locatie. Het was een zaaltje dat afgehuurd was door de dames . Overal ballonnen en de muziek hoorde ik al op de parking. De sfeer zat er precies al heel goed in.

Ik parkeerde men wagen en stuurde zoals afgesproken een sms naar Cindy dat ik was aangekomen. Cindy kwam me buiten ophalen en gepakt en gezakt met al het materiaal liepen we richting zaaltje. Daar waren dames een leuk feestje aan het bouwen en heel snel ontmoette ik Emmy . Emmy was een dame die zwanger was van haar eerste kindje na jaren te hebben geprobeerd zwanger te geraken. Dit was voor haar dan een extra groot feestje . Want nog enkele weken en ze zou het wondertje dat in haar buik zat en waar ze zo naar uitkeek in haar armen kunnen nemen.

Emmy vertelde me hoe intens haar zwangerschap was en hoe blij ze was . Haar vriendin vertelde haar dan ook welk geschenk ze met zijn alleen voor haar hadden. Haar mooie zwangere buik vastleggen in gips en achteraf bezetten met naam en steentjes . Emmy huilde van geluk dit was het mooiste wat ze kon denken . Zo uniek zo mooi .

Ik plaatste Emmy op een stoel en ik maakte de afdruk . Daar de temperaturen buiten best wel warm waren ging het proces heel goed voorruit . Op 3 kwartier was ik klaar en was de buik een feit . Mooi bol uitgehard en ik nam hem van haar buik af en deed hem onmiddellijk naar de wagen. Emmy bedankte me heel hartelijk en bij de geboorte ontving ik een kaartje . Emmy had een gezonde dochter op de wereld gezet Noa . De naam werd op de buik gezet en na enkele maanden daar een gipsbuik met steentjes wel wat handwerk vragen kwam ze hem ophalen . Noa was intussen 3 maanden als Emmy de buik ophaalde . Ik had hem op een sokkel geplaatst en was klaar als decoratie voor de kinderkamer .

Als Noa wat ouder is komt Emmy terug met haar gezin die afspraak is alvast gemaakt .

Ik wens jullie alleen een heel fijn weekend en horen elkaar maandag terug .

Xjes

Hyacintha