Hand & Body Casting Workshop Uniek in Belgie

Goedemiddag ,

Vandaag ga ik jullie toelichten over wat en hoe onze workshops inhouden en waarom ik graag deze passie met anderen deel.

De bedoeling van Hand & Body Casting toen ik startte was om zoveel mogelijk mensen een tastbaar uniek handbeeld of zwangerschapsbuik,babyhandje of voetje of hondenpoot of paardenbeen te kunnen maken.

Bijna  3 jaar zijn we hiermee bezig en daar de vraag groot is heb ik dan ook beslist om mijn passie te kunnen delen met jullie.. Want wat ik geleerd heb kunnen jullie ook .. als je creatief bent of je gaat dit om de juiste reden doen dan lukt het . 

Daarom gaan we in janauari creative geven en februari master dat is deel 1 en deel 2 van de opleiding daar we iedereen een maand geven tussen de eerste en de tweede om voldoende te oefenen op de basis .

volledige zondagen gaan we aan de slag met jullie om jullie de geheimen van het vak te leren kennen en gaan jullie op dag 1 al zelf naar huis met een eigen handbeeld. Daarna gaan jullie zelf aan de slag een maandje oefenen .

Eerste zondag is de basis en basispraktijk en materialen en leveranciers waar wij al jaren mee werken en steeds het beste mogen verwachten.

We werken in een groepje van 5 om het gezellig en niet druk te houden en iedereen de juiste correcte uitleg te kunnen geven . 

Of je nu meedoet als hobby of om zelf te starten je krijgt steeds een jaar begeleiding van ons we ondersteunen je en staan je bij waar nodig.

Indien nodig kan je in dat jaar nog enkele uurtjes mee in de atelier hier komen leren .

De tweede dag staat in het teken van de grote werken ,gezichten,bustes , handenkrans en afwerking .

Wij zorgen voor alles en jij voor u goed humeur.

Heb je zin in een nieuw avontuur ? dan ben je hier zeker aan het juiste adres. 

Er is niks mooier dan een passie kunnen delen .

Als je u wil inschrijven dan kan dit via de website workshops en dan stuur ik je alle gegevens door.

Wie mag ik begeleiden en wie gaat er mee in een wereld van herinnering? 

Want in deze tijden is een tastbaar aandenken heel belangrijk we mogen elkaar we niet vastpakken maar een beeld moet je niet loslaten ..