Het was slechts in een flits ….

We leven allemaal veel te snel en staan veel te weinig stil bij de kleine dingen die echt belangrijk zijn. Ook ik was zo veel te veel willen doen op een korte tijd en niet stil staan bij de kleine dingen in het leven .Tot de moment dat mijn leven op 1 min veranderde . Had een partner die ik enorm graag zag en samen konden we de wereld aan. Tot hij op een morgen naar zijn werk vertrok en niet meer terugkeerde. Een verkeersongeval een slag een flits en het was gebeurt de persoon die ik graag zag was en niet meer . Ik vertel dit niet zomaar ik vertel jullie dit omdat we ons er soms niet bij stilstaan hoe snel iets voorbij kan zijn en dit brengt me dan weer bij de volgende ervaring die ik graag met jullie wil delen.

Op een ochtend toen ik op kantoor zat ging men telefoon en een jonge vrouw aan de andere kant van de lijn wenste een afspraak voor haar en haar partner. Daar ik op kantoor bezig was zei ik dqt ik haar tijdens de middqgpauze wel eventjes terug zou bellen om verdere details te bespreken want op dit moment was dat nogal moeilijk.

Tijdens de middagpauze nam ik terug contact op met deze jonge vrouw. Ze vertelde me dat haar partner een verkeersongeval gehad en hij op de moment verbleef in een revalidatiecentrum. De dame vroeg me of het mogelijk was de afdruk daar ter plaatse te komen nemen. Ik maakte de afspraak en reed die dag naar het revalidatiecentrum zoals afgesproken. Daar stond een mooie jonge dame van 28 jaar op me te wachten . Ze nam me mee naar de kamer van haar partner. Ik kwam daar binnen en daar zat een knappe jongeman 28 jaar in een rolstoel. We hebben wat gepraat en de man had na een week lange uren te draaien en niet genoeg rust te hebben genomen een vreselijk ongeval gehad waar hij een hele speciale engelbewaarder had omdat hij er nog was . Ze waren nog niet zolang samen en hadden nog maar net een huisje gekocht en wilden aan hun toekomst beginnen toen het ongeval gebeurde . Hun leven veranderde vanaf de eerste seconde. De jongeman had nog een zware revalidatie voor de boeg en daar hij nog een lang herstel proces moest doorlopen wilde de jonge dame een een werk van haar en haar partner hand in hand een sterk team dat alles aankan … samen. De afdruk werd gemaakt zodanig dat de man gewoon in zijn rolstoel kon blijven zitten en het voor hem de aangenaamste houding was.De liefde tussen deze personen was zo sterk dat ze haar partner steunde ik elke vooruitgang die hij maakte en hem elke dag na haar job in de fabriek ging bezoeken. Dit jong koppel hun leven stond ook ineens op zijn kop maar echte liefde overwint …

Intussen is het al enkele maanden verder en gaat alles de goede richting uit met hen en mijn werk staat te pronken in de inkomhal ,want enkel door samen te zijn hebben ze dat verschrikkelijke hoofstuk overwonnen het gaat nog niet 100 % stap voor stap komen ze er wel.

En hoe moeilijk het soms ook is … rome is ook niet op 1 dag gebouwd!!!

Xjes

Hyacintha