Hun liefde is …voor eeuwig

Hello iedereen,

Het is een tijdje geleden dat ik nog eens iets schreef maar ik had het zo druk met creatief bezig te zijn dat het niet elke dag lukte.. maar eerlijk ik hou t graag een beetje spannend en wil ook niet dat jullie men ervaringen te snel beu gaan worden of mij hihii .

De ervaring die ik vandaag met jullie ga delen daar heeft het resultaat al vanop men pagina gestaan. Ik ben blijkbaar de laatste tijd nog in men creatieve modus en vond het een goed idee om eens een paardenbeen te casten.  Maar ik heb natuurlijk geen paard en kan nu moeilijk ergens gaan aanbellen en aan iemand vragen van ,mag ik aub u paard zijn been is casten. Dus ik zocht en zocht en kwam zo via een kennis terecht bij een vrouw die paarden had en ik contacteerde haar met de men idee . Ze vond het een leuk idee en zag het volledig zitten . Nu dat idee tja hier thuis verklaarden ze me knetter om een paardenbeen te gaan doen maar als ik het in men hoofd heb dan heb ik het ook niet… Dus ik sprak af met de vrouw bij haar aan de stallen en legde heel de procedure uit . Nog nooit gedaan maar zelfverzekerd zoals ik ben ,wat niet altijd een goede eigenschap van me is maar al doende leert men ging ik aan de slag. Ik maakte kennis met het paard een pracht van een beest een 800 kg en een zekere leeftijd. Hij was de vrouw haar eerste paard en was eigenlijk versleten. Vandaar dat ze men idee zo steunde zodat ze een mooie herinnering had als er iets wou gebeuren met haar paard. Dus ik plaatste het been van het paard in de bak . Het paard moest zijn been plooien en al leunend op de bak wachten we tot de afdruk uitgehard was. Het paard was zo rustig en braaf en werkte heel goed mee en dat is bij het naken van een afdruk wel heel belangrijk. Okee dat gedeelte hadden we dan al achter de rug het paard zat vast in de afdruk. Nu ik ben soms nogal onbezonnen en denk soms niet verder na zoals veel vrouwen. Maar hoe haal ik dat braaf beest zijn been daar nu uit… want een hoef is breder dan een been… nu na enkele minuten nadenken had ik de manier gevonden en is de afdruk prima gelukt … hoe ik het gedaan heb is een geheimpje dat ik de mensen die een cast boeken heel graag zal tonen en voor al de rest hou ik het geheim .. want een goede kok geeft zijn geheimen ook niet vrij .. de afdruk was perfect gelukt en na enkele weken was het resultaat eigenlijk beter dan dat ik verwacht had … maar ga volgende keer toch eerst nadenken voor ik spring … 

Het paardenbeen staat te pronken op de dressoir van de dame en is 1 vd kostbaarste stukken die ze in haar woning heeft . Ik ben vooral blij dat het gelukt is en nog meer mensen kan bereiken met men werken en iets kostbaar kan geven.

Volgende keer ben ik er weer.. 

xjes 

Hyacintha