Iedereen heeft zijn reden .. maar zij had een hele speciale reden…

Hallo iedereen,

Zoals iedereen weet heb ik kinderen .. kinderen die Youtube kijken en me de wildste verhalen vertellen van vloggers.

Nu dankzij men zoontje leerde ik de vlogster Jamilla Baidou kennen. Ik keek enkele vlogs en eerlijk kon me wel vinden in haar openheid en rechtuit zijn en no nonsense mentaliteit. Een Antwerpse jonge dame in de fleur van haar leven gewoon zichzelf . Ik contacteerde haar om een handbeeld te laten makenen ze stond er voor open . Dit is een tijdje geleden . Het beeld werd toen gemaakt en uitgeleverd maar het beeld leefde even lang als de relatie helaas . Dus ik contacteerde ze terug en toen .. had ze wel een heel speciale reden om nog een handbeeld te komen laten maken. Wij krijgen enorm veel gezinnen,koppels,honden,paarden en telkens altijd meer dan 1 hand .. maar zij hoe speciaal ze ook is wilde dan ook iets speciaal. 

Wie haar kent zal het beamen ze is een pracht van een dame ambiteus en recht door zee .. sterk als een rots daar ze al wel wat watertjes doorzwommen heeft . Ikzelf jaren ouder dan Jamilla heb heel veel respect voor haar .. Dus zo gezegd zo gedaan ze kwam langs voor de laatste lockdown. Haar enthousiasme en spontaniteit maakten er altijd een super toffe ervaring van . Eerlijk het is een plezier om met haar te kunnen werken en degene die dat reeds doen kunnen dat wellicht beamen. Ze kwam alleen.. ja alleen een handbeeld laten maken klinkt een beetje gek in het begin niet? Ze vertelde dat ze een pinky swear met zichzelf wou en waarom?  Omdat inderdaad wat ze zei je er als het erop aankomt er alleen voor staat . En jezelf teleurstellen kan je niet. Dus een handbeeld met een pinky swear van zichzelf.  Met de tekst I promise . Waarom ? Ze zal nooit maar dan ook nooit zichzelf teleurstellen ze gaat door muren in alles wat ze doet en in het leven tegenkomt. 

Zoals ze zelf schreef zal dat beeld dat voor haar een enorm betekenis heeft binnen60 jaar nog op haar schouw staan. 

Iedereen die een tastbare herinnering wil heeft daar zijn eigen reden voor en je hoeft daar zoals je merkt niet met iemand voor te komen kan perfect alleen want iedereen is uniek en mooi ook jij!!

Wie haar beter wil leren kennen kan haar volgen op You tube of Tik Tok .. 

Ik kijk haar vlogs elke dag .. dus ben je benieuwd .. kijken maar !!!