In goede en kwade dagen…

Daar ik van men blog geen saaie bedoening wil maken ga ik uiteraard ook de leuke en grappige momenten met jullie delen .

Zo maakte ik op een gewone dag in de week reclame in enkele groepen.
De reacties waren heel positief maar eentje viel me direct op .

Een jongeman die antwoorde op 1 van die berichtjes op een reactie van een vriend die zei ,, Tom, dit is wat voor jullie ”.
De jongeman die bleek Tom te noemen zei daarop ,, super maar dat gaat ons voor vrijdag niet meer lukken se ” .
Ik persoonlijk vond dit een reactie van dit moet ik uitzoeken wat is er vrijdag?

Dus nu wil toeval lukken dat ook 1 van zijn andere vrienden me een berichtje stuurde met de vraag van hoe gaat dit? Komt u ter plaatste ? Wat is de kostprijs en kan u vrijdagavond?

Euhm, t was woensdag .. normaal kan dit niet zo snel .
Dus ik vroeg,,Is dit voor die jongeman die reageerde ?
Ja zei de dame die me gecontacteerd had hij wil dit zo graag en trouwt dan.
Het zou super zijn als verassing op het avondfeest.
Lukt u dit?
Ik wist dat de jongeman dit heel graag zou willen en dit voor hem blijkbaar ook heel belangrijk zou zijn .
Ik zei okee ik doe het!!

Dus zo gezegd zo gedaan. Ik werd gevraagd op het avondfeest. Om 22 u diende ik daar aanwezig te zijn. Eerst keer op een feest met zoveel mensen die op men handen staan kijken. En het belangrijkste van al het pas getrouwde koppel dat totaal geen benul had wat ik die avond kwam doen.

Ik kwam binnen en alle ogen waren op ons gericht . Wie is dat ? Wat komt die dame doen? Nu ik moet jullie zeggen dat wedding-crashen niks voor me is maar dit was zaaaaaaaaalig! Dus het koppel werd op 2 stoelen gezet in het midden van de dansvloer. Ik maakte intussen alles klaar en plaatste net voor hen een tafel .
Dan ging het beginnen ik deed het jonge paar een short aan en nog steeds wisten ze van niks. Ik kreeg dan een microfoon in de hand en stelde me voor .Voor zoveel volk praten ik stierf bijna ter plaatste maar het lukte .

Nee geen stripper

Neen, ik was niet die stripster waar velen over dromen op een feest .Oh nee da is meestal op de vrijgezellenavond zeker? Ik stelde me voor en legde piekfijn uit wat we gingen doen. Nu Tom was sprakeloos , ik ging voor hem staan en hij zei maar mevrouw u bent die van Facebook!
Ik antwoordde dat klopt Tom en nooit tegen me zeggen dat iets niet gaat of kan 🙂

Ik maakte de afdruk en leverde grappige en mooie taferelen op . Zoiets vergeet je nooit meer. Het koppel verbonden in een afdruk en voor het leven.

Dit vergeten ze nooit meer

Ik wil bij deze de mensen bedanken die dit mogelijk maakten en het koppel was blij met het resultaat alsook de vrienden die samengelegd hadden om dit hun vrienden cadeau te doen.

Tom ,was nog niet zolang iemand verloren en daarom wilde hij dit zo graag. En de vrienden en ik maakte het waar. Dus volg je dromen .. misschien maakt iemand ze wel waar.

Xjes Hyacintha