Kerst … lijkt nog zo ver weg..maar voor ons dichtbij .. dit is waarom

Goedemiddag iedereen ,

Allereerst welkom aan alle nieuwe volgers.. leuk dat jullie ons volgen en actief zijn op onze pagina.

Af en toe schrijf ik eens een blog om zo nog dichter bij jullie te staan en zodat jullie een gezicht en een persoon kunnen plakken op Hand & Body Casting.

Wij zijn nu een 2 jaartjes bezig met handbeelden en alles wat er bijkomt en elke dag verleggen we onze grenzen.Om nog betere resultaten te kunnen garanderen en jullie verhalen nog beter in beeld om te zetten .

Nu vandaag gaat het al over Kerst .. en ja dat is inderdaad vroeg en toen ik het voor de eerste keer plaatste op men pagina eind augustus dacht ik hetzelfde . Maar het is de zaligste en drukste periode van het jaar en daar zijn we dan ook dankbaar voor dat een handbeeld of een kadobon een gewild geschenk is onder de boom voor ouders, vrienden familie enz.. 

Daarom zetten we de agenda vanaf 15 september elke dag open voor afspraken . Maar uiteraard is vol vol omdat het over kwaliteit gaat en niet over kwantiteit. Daar alles handwerk is en geen bandwerk nemen we gedurende die periode maar het aantal stukken aan die wij dan ook ten laatste met kerst kunnen afleveren . Vandaar de vraag als u deze ervaring wenst mee te maken en een uniek geschenk te hebben van tijdig jullie afspraak te boeken.
Wij zijn dan 7/7 aan het werk en gaan dit jaar proberen nog meer mensen een tastbare herinnering te geven dan vorig jaar . Vorig jaar was het enkel avonds en weekend dat we afspraken aannamen maar vanaf 15 september kan dit ook op jullie vrije dag of wanneer het jullie past .  Dus ik ben ervan overtuigd dat dan iedereen zijn handbeeld tijdig onder  kerstboom gaat hebben en daar Kerst wellicht niet hetzelfde zal zijn als alle anderen jaren is een tastbare herinnering eens zo uniek . Hebben elkaar al veel te lang moeten missen en dan is een tastbaar werk leuk te krijgen of te geven .. indien u wenst dat we op verplaatsing komen dan kan dit ook in rust en ziekenhuizen mits toelating . Voor alle vragen kan u terecht op 0468.32.73.65 of op info@handandbodycasting.be .

Bedankt voor jullie begrip en laat ons er een Kerstperiode van maken om nooit te vergeten.

Warme groetjes ,

Hyacintha xxxx