Liefde is …

Het leven heeft uiteraard ook mooie momenten, momenten die we allemaal meemaken. Kriebels in de buik,constant aan je partner denken

en vooral elkaar waarderen en respecteren. Met Valentijn voor de deur wil ik graag dit met jullie delen.. Want wie eraan zou twijfelen…echte liefde ze bestaat en ik ben daar regelmatig getuige van.

Op een avond rond een uur op 22 kreeg ik telefoon. Een aangename mannenstem aan de andere kant van de lijn vroeg me of hij nog een afspraak kon maken.

Daar ik men agenda op dat uur van de dag niet direct bij de hand had stelde ik hem voor de volgende ochtend hierover terug te contacteren.

De volgende ochtend belde ik de man terug. Hij had de liefde teruggevonden na een hele zware periode was hij nu de vrouw van zijn leven tegengekomen. Toen de man me dit vertelde aan de telefoon hoorde ik aan zijn stem de warmte en liefde die hij voor zijn vriendin voelde.

Hij wilde zijn vriendin verassen met een afspraak in romantische sfeer, rode rozen,rozenblaadjes cava enz … Uiteraard staan ik open voor zulke aanvragen want niks is mooier dan de liefde toch?

De afspraak zou doorgaan op een avond ik versierde de atelier met hartjes en plaatste kaarsjes en de cava stond koud .

Ik was ook op vraag van de man een groot boeket rode rozen gaan halen . Het verliefde koppel kwam binnen en de vrouw had totaal geen idee wat haar te wachten stond.

Ze had men advertenties al heel veel zien passeren op Facebook en elke keer iets van gezegd tegen haar vriend maar die deed telkens alsof hij het niet hoorde.

Uiteraard was dit een deeltje van zijn plan. Het koppel vertelde dat ze beiden aan een nieuwe relatie begonnen en een samengesteld gezin gaan vormen.

De afdruk zou de verbintenis zijn tussen hen omdat ze nog niet wilde trouwen en dit werk de betekenis moest zijn voor hun innige stevige band.

Zo gezegd zo gedaan we maakten een intense afdruk en ik liet ze eventjes alleen. Zette een romantisch liedje op en ze konden toch niet weg omdat ze stilaan vast geraakten in de afdruk dicht tegen elkaar.

Ik haalde de rozen en kwam ermee binnen en zei dit is een extra voor jou omdat je bent wie je bent in naam van je vriend.

Ze huilde van blijdschap en zoenden elkaar innig.Geweldig dit te mogen meemaken 2 mensen die elkaar gevonden hebben en een nieuwe  start maken.

Na een tijdje was de afdruk klaar en kreeg hij een mooie plaats in de huiskamer .

Ook mooie momenten kan je vastleggen om welke reden dan ook.En daar help ik graag bij.

Xjes

Hyacintha