Niets is mooier dan …je kennis te kunnen delen ..in een Masterworkshop

Goedeavond allemaal,

Het is intussen weer een tijdje geleden dat ik eens schreef . Intussen is er zoveel gebeurt en heb ik weer heel veel mogen genieten om deel uit te maken van jullie verhalen en ben ik enorm dankbaar om hier men deel te kunnen in bijdragen.

De reden dat ik vandaag schrijf is dat ik met jullie men gevoel wil delen en ervaringen van de workshops die sinds kort worden gegeven door Hand & Bodycasting.

We zijn intussen aan workshop 2 en het doet me enorm deugd dat er enorme interesse is in hetgeen we doen en ben ik enorm blij dat we onze kennis en tegenslagen en uitdagingen morgen delen met enthousiaste mensen die ieder om welke reden dan ook hiermee verder willen gaan als hobby of als job . Ik heb in die workshops gemerkt dat ieder daar zijn bepaalde reden wel voor heeft sommige heel leuk andere helaas ook om een verdrietige redenen maar dat verdriet dan ook willen omzetten in iets positief. 

In een kleine groep deelnemers wordt er gelachen en plezier gemaakt op onze workshops en delen we heel transparant onze ervaringen gaan we geen enkele vraag uit de weg en helpen we ook na de workshop gedurende een jaar de deelnemers in hun groei. Omdat je uiteraard op 2 dagen niet direct aan de slag kan gaan en dat in onze stiel enorm veel oefening gevraagd wordt om je klanten een mooie afgewerkt stuk aan te kunnen bieden. 

Toen in begon had ik helemaal niet verwacht dat er zoveel mensen men passie zouden kunnen delen en ons enorm dankbaar zijn als ze de cursus gevolgd hebben voor de begeleiding en het geduld . 

Er is in deze wereld niks mooier dan je kennis te kunnen delen met mensen met het hart op de juiste plaats en die de betekenis van ons vak ook begrijpen.

Op dit moment staan we voor deel 2 van de 2 workshop en ben ik benieuwd naar de leuke zondag die voor de deur staat met enthousiaste mensen die ons helpen om van de workshop een succes te maken .

Daarom vanuit heel ons hart bedankt hiervoor jullie zijn de redenen waarom we doen wat we doen en er elke dag nog meer voor gaan .

We zijn het aan het het bekijken omdat de vraag zo groot is om nog een workshop te geven en misschien ben jij dan de persoon die we mee op zoektocht nemen.

Had je graag na het bekijken van onze sfeerfilmpjes en ervaringen meer info over de Bodycasting Workshop aarzel niet en contacteer me gerust want alles is mogelijk.. en zou me vereerd voelen jullie te mogen begeleiden .

Fijne avond allemaal !!

Vanwege Hyacintha & Sven