Uit het oog .. maar niet uit het hart.

Goedeavond ,

Oh, wat een rare tijd ? Ben weer blij dat ik eventjes kan horen hoe het met jullie gaat . Ja nu de dagen korter worden en de regels weer allemaal aangepast worden , vond ik dit zeker de moment om nog eens te schrijven.

Ik heb een drukke job en hier in huis is altijd wel iemand aanwezig . Ik sta nu ook veel meer stil bij de mensen die echt de periode die eraan komt door welke omstandigheden dan  ook alleen doorbrengen.

Iedereen heeft een druk leven overdag maar zijn de avonden die voor die mensen heel zwaar vallen daarom ben ik blij dat er meer en meer de weg gevonden wordt naar het tastbare. Handbeeld van de kleinkinderen op de kast, de ouders een vriend of iemand die er niet meer is verwerkt in een hart . Door zelf enorm goed te weten wat het is om iemand te missen die je graag ziet vind k het dan ook heel belangrijk om die dingen met passie te kunnen maken.. soms stopt een relatie maar de herinneringen niet ,soms verdwijnt iemand of is de kans elkaar nog te ontmoeten klein en die dingen maken dat ik enorm trots ben dat we groeien in wat we doen . Want t zijn die kleine dingen die belangrijk zijn in het leven .. 

Uit die kleine dingen putten we kracht om verder te gaan . Het zijn rare tijden en mensen weten niet hoe de feestdagen eruit gaan zien maar we kunnen niet meer doen dan er samen het beste van te maken.

De Kerstdrukte begint stillaan op gang te komen daar op het laatste moment het ons helaas niet lukt een goed handbeeld onder de boom te krijgen en alles handwerk is van a-z.

Ook grafstukken kunnen gemaakt worden en onze porseleinen hartjes als urnen zijn enorm gevraagd.

 

Indien jullie ook nog op zoek zijn naar een unieke ervaring en tastbare herinnering ben ik ervan overtuigd dat we samen een uniek handbeeld kunnen maken .

Wees voorzichtig en tot gauw

xjes

Hyacintha