scheiden-met-hypotheek-ga-eerst-met-elkaar-tafel-zitten

Uit het oog…maar zeker niet uit het hart

Hier ben ik weer ..na enkele dagen men batterijen op te laden ben ik er weer helemaal klaar voor.
Waar ik het vandaag over wil hebben is gescheiden gezinnen, helaas gaan er veel mensen die dit lezen zichzelf herkennen of wil iemand die ze kennen die in deze situatie verkeerd. Helaas scheiden er nog teveel gezinnen en moeten de kinderen schipperen tussen een weekje bij mama of een weekje bij papa,
Nu het ik vind persoonlijk co- ouderschap een goede regeling omdat de ouders dan telkens evenveel tijd hebben met hun kids en de kids evenveel tijd bij mama of papa.

Nu heb ik ondervonden dat sinds ik gestart ben enorm veel alleenstaande ouders op bezoek krijg.
Ik begrijp dat volledig want je kinderen moeten missen in die week kinderloos zijn en zeker in het begin van een scheiding is een beetje verloren lopen.
Zo kwam er een man uit de kempen bij me op afspraak.

Hij had 2 schatten van zonen 8,12 jaar en de papa wenste een beeld van hem en zijn 2 zonen.
Nu het waren twee kinderen die ook voorbereid waren voor wat we gingen doen en dit helpt altijd bij het maken van de afdruk dan kinderen die totaal niet weten wat ze mogen verwachten.

we hadden een gezellige babbel en oefende de afdruk . Papa rond de twee zonen als bescherming,want zo is elke papa voor zijn kinderen een echte leeuw .Nu ik dacht dat het een geschenk was voor oma en opa maar niets was minder waar , De afdruk was voor hemzelf..het gemis van zijn kinderen de week dat ze niet bij hem waren dat hij besliste toch een stukje van hen te hebben in huis dat hij kon vastnemen als hij ze miste, de week dat ze bij hun mama waren.
Ik vond dat een schitterend idee want inderdaad dan staat er in huis toch een deeltje van hen.

De leeuw zoals ik hem noem zei me dat met water in zijn ogen . Hij zag af van de scheiding maar vooral omdat hij zijn kinderen moest missen.
Toen het werk klaar was bedankte hij me en zei ,, mercikes dat ik ze nu altijd bij me kan hebben.
De leeuw had zijn twee welpjes nu voor altijd bij hem…
En het gemis zal er altijd zijn maar het verzacht…
want uit het oog is zeker niet uit het hart xxx

Xjes Hyacintha