Uniek kerstgeschenk onze kadobons .. want helaas is Lockdown 2.0 een uitdaging

Goedemiddag iedereen, 

Omg, wat een tijden en deze lockdown 2.0 duurt precies lang nog tot 14 december mogen we jullie niet ontvangen en kunnen we jullie niet blij maken met een uniek kerstgeschenk maar wat we wel kunnen is naar de toekomst kijken en 2021 plannen . Daarom bieden we nu mooie kadobons aan in kerstlook en verstuurd met b post op 24 u .

En zo krijgen er nog veel mensen een mooi geschenk in de bus of onder de boom want we weten tot op vandaag nog niet met hoeveel kan en mag gevierd worden en dan een cadeautje opsturen omdat we niet mogen samenzijn is dan een oplossing voor oma, mama, vrienden ,  is nu nog belangrijker als ervoor .. de betekenis is eens zo uitgebreid. 

Ondernemen is ook creatief denken en daarom plannen we ook onze workshop al in voor 2021 en gaan we weer enkele mensen meenemen in ons avontuur dat voor ons  nu al enkele jaren duurt en we elke dag meer en meer voldoening uithalen daar de dankbaarheid van onze klantjes ons laat doorgaan zoals we bezig zijn en dat is onbetaalbaar .

Indien je nog een geschenk wil of een afspraak voor je unieke ervaring kan je me via mail info@handandbodycasting een mailtje sturen of bel me gewoon eventjes op 0468.32.73.65 

Blijf gezond en maak van elke dag een bijzondere dag 🙂

xjes

Hyacintha