Wie ik ben en waarom ik ga bloggen

Zoals ze altijd zeggen is elk begin moeilijk .. ook dit maar ik ga er zoals altijd het beste van maken .
Ik heb een zaak in bijberoep nml Hand & Bodycasting.

Wat ik eventjes zal verduidelijken voor de mensen die dit niet kennen.
Ik maak afdrukken verwerkt in porselein van handen ,buiken,en gezichten .

Nu zullen jullie misschien denken waarom ga je daarover bloggen ?
Nu ik dit al een tijdje doe wil ik de verhalen die ik tegenkom graag met jullie delen.Ik wil mensen laten inzien dat ze in bepaalde situaties niet de enigste zijn en delen dat er in elke situatie een mooi aandenken kan gemaakt worden om welke reden dan ook.

Mijn blog gaat fictieve personages bevatten ik gebruik geen namen van klantjes.
Ik hoop dat jullie er plezier aan gaan hebben men blog te lezen.

Ik zou jullie ook graag kennis laten maken met wie ik ben en waarom dit alles zo belangrijk voor me is .

Mijn naam is Hyacintha en ben afkomstig uit het Antwerpse .
ik ben mama van 2 schatten van zonen Nick 22 en Sem 10 .
Helaas is het in men leven niet altijd gelopen zoals het hoort .Maar dat is bij iedereen toch .? Maar ik wil het jullie wel vertellen . Ik verloor op jonge leeftijd op een hele korte periode men partner, vader en men dochter.

Nu dit lijkt allemaal onrealistisch maar niks is minder waar. Mensen stellen me steeds de vraag hoe doe je dit? Waarom ben jij zo positief en ben je sterk?
Wel op sommige momenten heb je gewoon geen andere keuze dan sterk zijn dus dan ga je door en zoals ik zeg door ne betonnen muur.
Ja ik heb een hart en een heel gevoelig maar door nu te doen wat ik doe en mensen iets kostbaar en tastbaar te geven verwerk ikzelf veel van men verdriet. Neen ik wil geen medelijden of wil hier niet op mensen hun gemoed werken maar ik wil duidelijk maken wie ik ben, waarom ik doe en wat dit alles voor me betekend.
stap voor stap mogen jullie een kijkje nemen in men hart.

Ik ben er klaar voor !!
Hopelijk jullie ook xx

tot morgen
Hyacintha