Ze heeft een idee….

Hello iedereen , 

Leuk , dat jullie er weer allemaal zijn en dagelijks men blog lezen en me volgen. Doet me plezier te weten dat men ervaringen rond gaan. Nu vandaag krijgen jullie een primeur. jaja echt waar.Ik heb het nog niet gedeeld op men pagina omdat ik het eerst in een blog wilde delen. Ik ben een persoon die van vernieuwig en uitdagingen hou ik wil creatiever en nog beter worden in wat ik doe elke dag een beetje meer .Dat ben ik meegaan met de tijd en nieuwe dingen ontdekken  Zo zag ik vorig weekend als ik voorbij een klein winkeltje liep handen in kristal. Supermooi .. dat zette me aan het denken . Als ik handen in porselein kan maken dan moet er ook een manier zijn om hetzelfde effect te hebben als handen in glas of kristal. Zo mooi,zo uniek maar massaproductie .Niet echt de afdukken van echte mensen . Maar het was prachtig !!!Dus ik dubben en denken en paar slapeloze nachten maar .. ik heb het gevonden !Ik kan nu ook handen voetjes zo maken dat ze transparant zijn. Hoe ik het doen ..  ga ik jullie niet vertellen. Een kok geeft zijn geheimen ook niet vrij . Eerlijk ben ik er best trots op dat ik het geprobeerd heb . En na enkele dagen googlen ben ik blijkbaar ook de eerste die dit kan aanbieden.Het is zo gedetailleerd als porselien en zo helder als glas Dus nog wat trotser . Ik wil jullie meer en meer mogelijkheden geven om zo jullie geliefde tastbaar en uniek te maken . En vooral met levenslange garantie op elk werk dat hier buiten gaat. Door nieuwe dingen te lanceren hoop ik zo mensen te inspireren om hun geliefden om te zetten want niet iedereen vind een beeld in bewerkt porselein iets dat ze op hun kast of eender waar te zetten . Nu door de transparante handenafdrukken te maken hoop ik dat meer mensen zich geroepen gaan voelen om zo een werk te laten maken. Ik ben er alleszins heel trots op en ik hoop dat ik er in de toekomst veel mag maken.. want verandering van spijs doet eten .. uiteraard blijf ik ook werken in porselein waar ik ook nog men hart en ziel in leg; Maar om het aanbod iets uitgebreider te maken dit idee… ik hoop dat jullie er nieuwschierig naar zijn … Jullie mogen onder deze post reageren .. ik ben razend benieuwd naar jullie reactie…. want stilstaan is achteruit gaan … en iemand moet de eerste zijn 🙂

Xjes

Hyacintha