Ze zijn allemaal uniek … maar hij op zijn speciale manier

Eerst en vooral wil ik jullie allemaal een hele fijne zonnige dag wensen. De zon geeft ons allemaal energie zowel u en ik kunnen hiervan genieten.

De energie en de zon brengt me bij men volgende ervaring . Ik heb de eer gehad een echte superman te ontmoeten. Ja ja echt waar!! . En die ervaring wil ik ik enorm graag met jullie delen. Want eerlijk niet iedereen krijgt die kans he.

Op een avond in een doodgewone week kreeg ik een aanvraag van een mama die graag haar gezin vereeuwigd had . Ze vertelde me ook bij het maken de reden de waarom haar zoontje was ziek en na een gevecht van jaren moest hij de strijd opgeven. De tijd die hen restte wilde ze herinneringen maken en leuke momenten beleven. En een handbeeld stond daarbij op het lijstje. De mama een hele lieve zachte dame vroeg me of het mogelijk was om aan huis te komen daar haar zoontje het beste in zijn thuisomgeving was. Zo gezegd zo gedaan we maakte een afspraak en we gingen ter plaatse .

We werden hartelijk ontvangen door de mama , de papa, kleine broer en ja superman Himself.  Een manneke zo schattig en lief dat direct bij men eerste blik men hartje ingepalmd had. Hij stond een beetje versteld van ons bezoek want wat kwamen wij doen? Mama en papa en kleine broer stelde hem gerust. We kwamen een standbeeld maken.. jaja onze kleine dappere superman kreeg een eigen standbeeld. Eentje met mama  papa en broer en eentje alleen met zijn broertje.

Uiteraard is  het idee om een standbeeld te gaan maken een beetje gek voor een kindje. Maar onze superman begreep bij het zien van het voorbeeld wel wat het eindresultaat zou zijn. Een beeld van hemzelf en een kleintje van hem en zijn broertje. Nu als we ons niet lekker voelen dan gaat het bij ons ook allemaal niet zo vlot maar bij een Superman die alles kan lukt dat wel. Hij was in het begin een beetje terughoudend . Logisch want wie gaat er nu voor de lol vastzitten met zijn hand in een emmer? Niemand toch …Maar omdat we over Superman spreken veranderd dat het verhaal en die kan na een beetje aarzeling alles. We oefenden de juiste afdruk van het gezin en het ging perfect. De kleine broer vond dit ook geweldig handje vuil maken maar dat stil zitten was niet zo evident maar met de hulp van mama en papa kregen we een prachtig resultaat.

Tja nu moest er nog een tweede gemaakt worden maar onze kleine superman werd een beetje moe maar met de aanmoediging van papa om nadien een leuke verassing te krijgen liep de tweede afdruk ook heel vlot.

We hadden een superleuke namiddag en ik denk nog heel vaak aan deze kleine man . Ik beloofde Superman dat hij zijn werkjes nog zou zien en alles wat er in men atelier stond moest even wachten want ik had een belofte gedaan dat ik niet wilde breken. En een belofte doen aan Superman die moet je nakomen. Na enkele weken waren de werkjes klaar en belde ik de mama om te vragen of we ze mochten komen brengen .

De dag van uitlevering belde we aan en daar zat Superman met zijn broertje ongeduldig te wachten. Hij lachte toen ik binnenkwam ik smolt ik zette me naast hem en hij begon te vertellen en te vertellen en ik hing aan zijn lippen. Hij vond de werkjes prachtig en zocht voor het werkje samen met zijn broertje een mooie plaatsje uit . Ik liep ermee rond tot hij zei waar ik het mocht plaatsten. Geweldig dit te doen en hem zo te  zien stralen.

De dingen die hij me die dag allemaal vertelde neem ik heel men leven mee en sinds men ontmoeting met hem is men leven niet meer hetzelfde.Want zo een Superman laat een indruk na …

Enkele weken later kreeg ik het berichtje dat Superman een sterretje was geworden . Ik had de eer hem te ontmoeten en van Superman zijn handen een beeld te maken en die ervaring nemen ze me nooit meer af .

Om deze reden ben ik blij dat ik de beslissing nam mensen iets tastbaar te geven in welke situatie dan ook.

Xjes Hyacintha